Adoptă un grec!

Că tot trăim, pare-se, o febră a adoptiilor – Kadia ştieee… (aici şi aici) şi în plus e şi Săptămâna Patimilor, prilej de-a face bine semenilor noştri mai nenorocoşi, în suferinţă şi lipsuri, vreau să vă readuc în atenţie o iniţiativă UE destul de recentă:

Adopta un grec pentru doar  500 euro
Pentru această sumă, el va face tot ce n-ai tu timp să faci: va dormi până la amiază, va citi ziarele, va bea o cafea, va sta la taclale despre turişti, sport și politică, va trage un pui de somn după masă, va merge la bar, la restaurant și la chefuri.

L.E.   O adoptie de zile mari găsiţi  aici.  Enjoy!  😀

Publicitate

9 comentarii la “Adoptă un grec!

  • Pai bine-bine, aplauzi si atât?
   Vlad, io zic ca meriti mai mult, esti prea modest, cum adica sa adopti tu un gaina? Adopta un grec, hai ca poti! Daca nici voi vesticii, atunci cine, noi, pârliţii de estici?

   • Pai eu-s parlit de estic! Dar din ala cu experienta. Nu-mi iau eu balcanic :D. Desi sa stiti ca indirect am avut. Doamna a avut in laborator un student grec la PhD. Era ca-n banc (nu exagerez). Eu nu stiu cum ii rezista inima la atatea cafele si cum nu-l durea limbuta de atatea vaicareli si lamentari. Era ca o fata din acea adolescenta in perioada de asalt estrogenic. :))

     • Cred ca da. In orice caz nu semanam cu ei. Nu stiu cat occidental, cat Rus sau cat Nordic m-au crezut, dar sigur n-au crezut ca-s de-al lor. Adica vedeau de la o posta ca-s turist si ca-s tapabil. Mai ales ca paream foarte vesel si fericit si probabil ca s-au gandit ca-s si darnic :))

 1. Anglia
  Ai doua iubite. Absolut superbe…. Iar ai baut prea mult!

  Moldova
  Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti, mai omule?

  Romania
  Ai doua iubite. Una iti tine socoteala, iar cealalta iti cheltuie banii.

  Rusia
  Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.

  SUA
  Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata.

  Grecia
  Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!!!

 2. Radem noi de ei dar chiar si asa in faliment cum sunt tot o duc mai bine ca noi! O sa vezi, Ioana, cand ai sa mergi la ei (am inteles ca intentionezi) ca nivelul lor de trai nu e chiar asa rau cum ne imaginam cand auzim toate sirile acelea cu intrarea in faliment. Numai ca ei nu prea au toleranta la frustrare si cum le este amenintat un pic conforul, cum fac mare taraboi (spre deosebire de poporul nostru care s-a obisnuit sa tot indure la nesfarsit).
  Tare ideea cu adoptia, ma bate si pe mine gandul sa adopt unul dar eu vreu sa ma invete si pe mine cum face de are timp pentru toate! 🙂

 3. Sunt convinsa ca e mai bine ca la noi, dar cred ca s-ar putea sa se inrautateasca si acolo, asa ca n-ar strica sa ma grabesc.
  Hai ca-ţi spun eu de ce induram noi la nesfarsit, pt. ca avem simtul umorului si facem mereu bancuri din orice, asta e o supapa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s