Miercurea fără cuvinte – Cinque Terre, Vernazza

Italia, Cinque Terre, Vernazza

Italia, Cinque Terre, Vernazza văzută de pe poteca dinspre Monterosso al Mare


Postare alăturată proiectului Miercurea fara cuvinte .
Publicitate

13 comentarii la “Miercurea fără cuvinte – Cinque Terre, Vernazza

 1. Alicee, judecând după faptul că ai deja o vârstă, cred că poţi începe să te gândeşti deja la o nouă excursie în Cinque Terre. Să străbaţi neapărat şi poteca de coastă, măcar pe 1-2 segmente.

  Rokssana, da, printre cele mai frumoase văzute de mine. totuşi, Coasta Amalfi e şi mai şi.

  Abbilbal. A venit, fir-ar. În curând încep să vină şi facturile la căldură.

 2. Max Peter, intr-adevar, e spectaculoasa imaginea de sus, asta e unul din atuurile zonei, felul in care iti apar cele 5 terre de pe poteca ce le leaga.

  Omul cu papornita, nici la ei nu-i cunoscuta zona de multa vreme, din cate stiu eu, doar de cateva decenii, inainte era o zona de pescari, necautata d eturisti.

  Carmen, cred ca n-ai fost inca acolo, daca spui asta! Dupa o zi pe poteca ai asa o febra musculara, ca nu-ti mai trebuie si numeri zilele de chin cat mai ai de stat acolo. Glumesc, dar numai pe jumatate. Prima e e formidabila si in acea prima zi trebuie parcursa poteca de pe coasta, sau cat mai mult din ea.

 3. Carmen, spuneai ca ti-ai putea dori sa stai acolo toata viata, lucru de care ma indoiesc. Ar fi o viata petrecuta pe scari, cunosti „Eu sunt un om pe nişte scări”? 🙂 Sigur, febra musculară ţi-ar trece după nişte săptămâni, dar totuşi…o viaţă pe scări? nu, nu…
  În orice caz, am remarcat, acolo toţi localnicii, chiar bătrâni, sunt supli, n-au cum fi altfel, toată ziua în sus şi-n jos şi-apoi şi mâncarea lor atât de sănătoasă, ei mănâncă mai ales ce le dă marea, nu vezi în meniul lor carne de porc sau vită.

 4. Adriana, e un sătuc, aia e tot ce vezi, în plus un drum scurt la gară în faţă… şi în stânga şi dreapta poteca ce urcă spre celelalte „terre”. Vernazza e chiar cea mai mică localitate dintre toate 5, dar se spune că e cea mai frumoasă.

  Trebuie văzut, Dani, dar să planifici în aşa fel încât să parcurgi şi poteca de coastă, altfel pierzi mult. Ei da, şi eu sunt acum în faza de visări doar…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s